Blog poetica

"Isten a fazekak és serpenyők között jár-kel." (Avilai Nagy Szent Teréz)

Ez az én értelmezésem szerint azt jelenti, hogy Isten jelen van és jelen akar lenni az életállapotomban és abból következő mindennapi feladataimban. Minden nap minden perce lehetőség Vele találkozni, Vele, Benne lenni. 
Az élet legnagyobb kalandja Vele tartani és rábízni az életünket.

Ha átadjuk magunkat Neki, és megnyitjuk a szívünket, Ő alakít, tanít, vezet, meghallgat és megvigasztal. Lelki kalandjaink lesznek életünk legvalóságosabb és legbensőségesebb élményei.  
Kedves Olvasóm!

Köszöntelek nálam.

Ez a blog céllal jött létre.
Bár hihetetlenül szükségem volt a közlésmániám enyhítésére is kezdetben, csak ezért nem indítottam volna el. Hamar kiderült, mennyire alkalmas tanúságtétel átadására. Ez a fő profilja: Isten dicsőségére és az emberek javára lenni.
Ez a blog addig létezik, amíg ezt a célt szolgálja.

Ez a blog szól valakinek. 
Fő megszólítottjai azok, akik azonosulni tudnak vele. Elsősorban keresztényeknek szánom. A párkapcsolati sorozatomat pedig fiatal keresztény lányoknak. Mindenki mást is szívesen látok, aki tiszteletben tartja ezt.

Ez a blog moderált.
Az épületes jellegét megőrizendő nem engedem fel rá a veszekedés és a kötekedés szellemét. Nem kívánok végeláthatatlan vitákba bonyolódni, amelynek a vége csakis az indulatok elszabadulása lehet.  A névtelenségbe burkolózó beszólók nem kapnak szólás jogot.
Persze lehet erre azt mondani, hogy nem engedem a többi véleményt megszólalni. Tisztában vagyok azonban vele, hogy a többi vélemény más fórumokon hallatja épp eléggé és épp eleget a hangját. Ez az én blogom, az én felelősségem.

Ez a blog az én blogom.
És épp ezért felelős vagyok érte és azért, ami benne van. Fontosnak tartom a személyiségi jogok védelmét. Kevés olyan bejegyzés van, amelynek egy az egyben a családom a témája. Férjem kérésére pedig nem írhatok őt személyesen érintő dologról és róla nem tehetek fel képet. Én tiszteletben tartom az ő akaratát. Épp ezért róla és a lányaimról kevés kép van fönn.

Remélem, - a magam tökéletlen módján - sikerül Isten nagyobb dicsőségére blogolnom. Adja meg hozzá a kegyelmet a szerető Isten!


Jó olvasást kíván:

a blog szerzője


Megjegyzések

  1. De jó, én a napokban találtam Rád és remélem, lesz még mondanivalód, melyet olvashatok Tőled :) Isten áldjon Téged és a családodat is! :)
    Üdv,
    Jakab Kata

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az új blogom - igazából csak költözöm

Intimitás a keresztény kapcsolatban 6. - Eszközök a tisztaság megőrzéséhez

Filmajánló: Levelek Istenhez