Filmajánló - Terápiás szerelem

Még mielőtt a nagy blogcsend beállt volna, akkor láttam ezt a remek kis filmet. Igazi női film - abban az értelemben, hogy az a legfontosabb üzenete: szeresd magad olyannak, amilyen vagy, mert életed párja is olyannak fog szeretni. Egy ilyen  önbizalom dopping film mindenkor jól jön, nem? És Queen Latifah-t sem sokszor látjuk ilyen szerepben. :-)

Leslie Wright nem az a pasimágnes fajta lány. A férfiak szeretnek a társaságában lenni, de inkább csak barátként. Pedig nincs vele semmi gond: remek fizikoterapeuta, van humorérzéke, szerető szívű és önzetlen, lojális alkat. Az hogy megszállott Nets szurkoló, és kosármeccsre mezt vesz fel egy csini ruha helyett, vagy hogy egy lepukkant kocsival jár még nem lehet gond, igaz? Akkor miért mindenki a kamudumával hódító , mindig csinos, de csak magával és a rongyrázással elfoglalt unokatestvére, Morgan, után szalad?
Még a Nets szuper játékosa, Scott McKnight is lépre megy neki. Pedig Scott lenne Leslie álompasija. Ám amikor egy kosármeccsen Scott lesérül, Morgan Leslie-t kéri fel személyes terápiás edzőnek mellé. Utána pedig lelép.
Most hogy Leslie az egyetlen, aki megmentheti Scott karrierjét és visszaadhatja a lelkesedését, sok múlik rajta, ám Leslie oda is teszi magát. Vajon Scott továbbra is csak a barátot látja majd benne? Megbocsát Morgannek, aki a baj elmúltával ismét benyit Scott életébe?

Innen választhatsz online filmmegosztót a megnézéséhez.

Ez pedig az angolnyelvű trailer, csakhogy felcsigázzalak téged:Jó mozizást!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Intimitás a keresztény kapcsolatban 6. - Eszközök a tisztaság megőrzéséhez

Filmajánló: Levelek Istenhez

Az új blogom - igazából csak költözöm