Életjel

Kedves Olvasóm!

Bizonyára úgy érzed, nagyon eltűntem. Mostoha vagyok ezzel a bloggal, hogy hagyom ebek harmincadjára, amikor nektek annyira fontos.
Bocsáss meg. Nem tudok lelkiismeret furdalás nélkül gondolni erre. De ugyanennyire furdalna a lelkiismeret, ha a jelenlegi állapotbeli kötelességeim rovására igyekeznék nektek írni.
Ebben a tanévben nagyon elfoglalt leszek. Két napot a héten tanítok, és a többire is akad mit csinálni. Kis Babócám már jár és pakol, és ezáltal állandóan újratermelődő rendetlenséggel látja el amúgy is eléggé tevékeny életünket. :-) Szüszifosznak hozzám képest - és az összes hozzám hasonló módon gyermekkel rendelkező anyukához/szülőhöz képest - könnyebb melója van az alvilágban. Lassan torna nélkül is le fogok fogyni, annyit hajolgatok, emelgetek, hintáztatom a kicsit a lábaimon. :-))) Ez utóbbi valóban célom is. Már csak azért is, mert az Ember beígérte nekem, ha lefogyok, bőrkabátot fogok kapni jutalomból. :-)
Cicuka lányom még utolsó plussz évét nyűvi az oviban. Idén az iskolaválasztás nehézségeivel is szembe kell néznünk.
Be kell valljam, hogy a blogírástól némileg távolabb tart addiktív új hobbim is, a horgolás. Hát igen... szerelem volt első hurkolásra.
Mindezzel együtt még nem adtam fel, hogy előbb-vagy utóbb visszatérek, folytatom a párkapcsolati sorozatot is, és érdekes dolgokat fogok még megmutatni (nem, nem a horgolmányaimat teszem közzé... :D ).

A most nagyon anya blogszerző

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Elöljáróban - Párkapcsolat, szerelem, társkeresés - keresztényként

Hivatás- és méltóságtudatos öltözködés, smink 1. - Keresztény lányok, nők és a világi divat

Intimitás a keresztény kapcsolatban 6. - Eszközök a tisztaság megőrzéséhez