Hálaadás - 9. és 10. nap (kedd és szerda)

Hálát adok:
a gyerekeimmel eltöltött időért,
és a barátnőkért.

Tudom, vissza nem hozhatom azt az időt, amit most nem a lányokkal töltök. Így igyekszem velük lenni, jelen lenni. Kedden például csodás mézeskalács sütésben volt részünk. Nekem nem sok dolgom volt azon kívül, hogy kinyújtottam a tésztát, a kész figurákat a tepsibe, majd a tepsit a sütőbe tettem... A lányok már egész szuperül szúrják ki a mézes-fűszeres lapból a csillagokat, szíveket, fenyőfákat, virágokat. Különösen Cicuka ügyes. Ő már olyan profi, hogy egymás mellett szúrja ki a formákat, így nem pazarol el semmit. :D Persze meggyűlik néha a bajuk azzal, hogy nem elég erősen nyomják a fém ill. műanyag formákat a tésztába, így az megvicceli őket...
Mindent egybevetve klassz mulatság velük együtt sütni. És a hűtőben lapul még egy adag mézeskalács massza... :D

A barátnős beszélgetésekért nem lehetek elég hálás. Olyan jó, hogy vannak. És jelenleg újra egyre többen. A legjobb aktív kikapcsolódást biztosító program anyukáknak, ha végre leülhetnek egy bögre meleg vagy hideg itallal beszélgetni a barátnővel/barátnőkkel. Hiába, a lányok egymásközt hangulatot nem lehet megunni! Csak ne szaladna olyankor olyan gyorsan az idő!
Köszönöm a látogatásodat, kedves Reina Nicolasa! Élmény volt ismét veled lenni! ;-)

Megjegyzések

  1. Köszönöm!!!

    Én is hálát fogok adni ezért a nagyszerű délelőttért - a maga idejében. Ugyanis 1 héten belül 4 barátnős beszélgetésben is lesz részem! Szép csokrom lesz, azt hiszem. :-)

    Nagyon örültem a meghívásnak (és a szép gyöngycsodának!), annyira jó volt beszélgetni! Azt hiszem, tényleg Krisztusban létezhet csak igazi közösség!

    Nekem a nagy barátnőzés kimaradt a gyerekkoromból, jó felnőtten felfedezni, mit is jelent. :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Elöljáróban - Párkapcsolat, szerelem, társkeresés - keresztényként

Hivatás- és méltóságtudatos öltözködés, smink 1. - Keresztény lányok, nők és a világi divat

Intimitás a keresztény kapcsolatban 6. - Eszközök a tisztaság megőrzéséhez